fbpx

Нашият екип

Лиляна Иванова

Основател и собственик

Ангел Иванов

Управляващ съдружник/собственик
  • Имоти: 74
  • Език: Български и Английски
Профил

Маруся Петкова

Технически секретар
  • Имоти: 14
Профил

Началото

Началото на нашата история е поставено през далечната 1993 година, в новата политическа реалност след 1989 година. От учител с висше музикално образование, собственикът и създателят на „Андромеда“ се превръща в брокер на недвижими имоти. Първите стъпки в бизнеса и завършване на курс за брокери на Русенска строителна борса през 1993 година, довеждат до регистриране на Едноличен търговец Андромеда – Лиляна Иванова на 11 май 1994 година.

Предизвикателството

Началото е трудно, изпълнено с предизвикателства поради политическата обстановка, несигурност и липса на опит. Въпреки това, създадените условия и възможности за развитие на предприемачеството в частния сектор дават тласък за разрастване. През годините, фирмата формира своя собствен опит и начин на работа, ценейки връзката с клиента на всяка стъпка от процеса.

Обучение и развитие

Участието в Браншовата организация Национално сдружение на недвижимите имоти отваря врати за множество обучения с лектори от САЩ и други страни. Обменът на опит и браншовото лицензиране през 1997 година, допринася за професионалното израстване на екипа.

Нашите услуги

Андромеда оперира в няколко основни направления: покупко-продажби на имоти, отдаване на имоти под наем и управление на такива, изготвяне на пазарни анализи и оценки, съдействие при банково финансиране, консултации и много други.

Технологии

Въвеждаме съвременни технологии за подобряване на обслужването на клиентите. Разполагаме с платформа за въвеждане на информация и реклама, специализиран професионален софтуер и работим за въвеждане на MLS система с изключително представителство на национално ниво.

Бъдещето

Целта ни е да продължим да предлагаме високо качество на услугите, които отговарят на новите предизвикателства и изисквания и да осигурим спокойствие на клиентите ни, че са в добри ръце.

Благодарим на всички наши партньори и клиенти за дългогодишните отношения!

Актуално

vecherni-razmisli-broker
„Вечерните Размисли На Един Брокер“. Епизод...

Сравни имоти

Сравни
Ангел Иванов

Ангел Иванов

Андромеда Недвижими Имоти

I will be back soon

Ангел Иванов
Здравейте!

Благодарим, че отделяте време да разгледате предложенията ни и се радваме, че запознавате с нас. 😊

Екипът на Андромеда Имоти!
Свържете се с нас чрез:
chat