fbpx

Вечерните Размисли На Един Брокер

„Вечерните Размисли На Един Брокер“.

Епизод 9 с участието на гост:

Ангел Иванов

– управляващ съдружник в Андромеда – Недвижими имоти – гр. Плевен от 2002г.

– работещ в сферата на недвижимите имоти от 2000г. само и единствено във фирма Андромеда, която е основана на 11.05.1994г. редовен член на НСНИ от 1997г., участник в редица семинари, обучения, конфернции и други. Притежаващ сертификати и удостоверения за положени обучения в сферата на недвижимите имоти

– Магистър – Право – Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“ – – Хоби – Фотограф с 360 камера и телефон, първи стъпки в снимане с дрон, колоездене и планинарство, гъбарство и др.

Можете да намерите Ангел Иванов в двата офиса в Плевен с адреси:

ул. Бъкстон № 5, ет. 1 и ет. 2, офис 6 и ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 18, ет. 2, офис 8, като и на : 064 80 48 58, 0888 09 99 31, ivanov@andromeda.bg, www.andromeda.bg, Facebook, Linkedin и подобни – Ангел Иванов и/или Андромеда Имоти, angel.ivanov.realestate!

Ако искате да научите повече за това как се изгражда и поддържа успешен семеен бизнес, състоянието на пазара за имоти в Плевен и още много неща от опита на Ангел, гледайте ни!

Можете да задавате въпросите си към госта в коментарите на поста, както и в коментари по време на живото предаване.

Гледайте тук:

https://www.facebook.com/kakstanahnomeredno/videos/вечерните-размисли-на-един-брокерепизод-9-с-участието-на-гостангел-иванов-управл/269868634457524/

Сравни имоти

Сравни
Ангел Иванов

Ангел Иванов

Андромеда Недвижими Имоти

I will be back soon

Ангел Иванов
Здравейте!

Благодарим, че отделяте време да разгледате предложенията ни и се радваме, че запознавате с нас. 😊

Екипът на Андромеда Имоти!
Свържете се с нас чрез:
chat